Τονοσαλάτα η Πολύχρωμη

 

Υλικά για 2-4 μερίδες:

1 κονσέρβα τόνος σε νερό
1 μικρό κρεμμυδάκι σε κυβάκια
1/2 κονσέβα καλαμπόκι
1/2 κονσερβα κοκκινα φασόλια
2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. μουστάρδα

Εκτέλεση:

1) Στραγγίζουμε και ξεπλένουμε τον τόνο και τον βάζουμε σε μία σαλατιέρα.
2) Ξεπλένουμε με άφθονο νερό το καλαμπόκι και τα φασόλια (κρατάμε λίγα στην άκρη για στόλισμα) και τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα.
3) Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε καλά.
4) Τέλος βάζουμε τη μαγιονέζα σε μία παχιά στρώση 5) Γαρνίρουμε με τα φασόλια και τον τόνο που έχουμε κρατήσει. Σερβίρεται παγωμένη.

Καλή σας όρεξη!!!

πηγή: https://siopisdiet.gr/