Βιογραφικό

Σιώπης Π. Στυλιανός – Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Ο Σιώπης Π. Στυλιανός γεννήθηκε στις Σέρρες το 1981. Σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας από όπου και αποφοίτησε το 2004. 

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης, εργάστηκε σε διάφορες νοσοκομειακές μονάδες της Αττικής (Τζάνειο, Σισμανόγλειο, Ερυθρός Σταυρός κ.α.). Έχει συμμετάσχει σε μία πληθώρα ενημερωτικών συνεδρίων της επιστήμης της διαιτολογίας. Έχοντας δουλέψει ως συνεργάτης σε ινστιτούτα αδυνατίσματος και γυμναστήρια, ίδρυσε τελικά το διαιτολογικό του γραφείο στη γενέτειρα του, στις Σέρρες, το 2007. 

Είναι ενεργός αρθρογράφος σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά καθώς και ομιλητής σε πολλές εκδηλώσεις σχολείων. Έχει παρουσιαστεί σε αρκετές εκπομπές τοπικών καναλιών του Νομού Σερρών. Επίσης, παρουσίαζε και τη δική του εκπομπή Διατροφής Διατροφή & Ψυχική Υγεία με την ψυχολόγο – παιδοψυχολόγο Ριζούλη Βασιλική, όπως και την εκπομπή 7+1 Ερωτηματικά για τη Διατροφή μας

Ενεργό μέλος του επιμελητηρίου Σερρών, έχει ιδρύσει και τη δική του επιχείρηση λειτουργικών τροφίμων Mesogeios Goods. Η πορεία και οι γνώσεις του, ως πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, τον έχουν καταστήσει ειδικό στα θέματα της διατροφής και της διαιτολογίας, πάντα έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την υγεία.