Σουπίτσα η Θρεπτική

 

Υλικά (για 3 μερίδες):

1 καρότο
5 νιφάδες μπρόκολο
2 κλωναράκια σέλινο
1 πατάτα μικρή
2 κρεμμυδάκια μικρά
αλάτι – πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 φλιτζ. κρυθαράκι
χυμός 1/2 λεμόνιου

Εκτέλεση:

1) Σε μια κατσαρολίτσα μικρή βράζουμε λίγο νερό, μέχρι την μέση.
2) Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά που έχουμε ψιλοκόψει στο νερό μαζί με το λαδάκι το αλάτι και το πιπέρι.
3) Μαζί με τα λαχανικά ρίχνουμε και το κριθαράκι, όχι πολύ θέλουμε να βγει σούπα.
4) Σε περίπου 15 λεπτά είναι έτοιμο.
5) Στο πιάτο προσθέτουμε λεμονάκι.

Καλή σας όρεξη!!!