Σαλάτα του Σεφ η Light

 

Υλικά για 4 μερίδες:

μαρούλι
ντομάτα
αγγούρι
2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
3 φέτες τυρί Milner ή Τρικαλινό Light
1 αυγό ψιλοκομμένο
2-3 κ.σ. γιαούρτι (2%)
2 κ.γ. μαγιονέζα Light
ελάχιστη κέτσαπ
ελάχιστη μουστάρδα

Εκτέλεση:

1) Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι, τη ντομάτα και το αγγούρι, κόβουμε το τυρί και τη γαλοπούλα σε τετραγωνάκια και τα ρίχνουμε όλα μαζί σε μια σαλατιέρα μαζί με το ψιλοκομμένο αυγό.
2) Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη κέτσαπ και τη μουστάρδα μέχρι να γίνει λεία σος.
3) Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη σος και έτοιμη για κατανάλωση

Καλή σας όρεξη!!!

Πηγή: https://siopisdiet.gr/