Η Σαλάτα της Εδέμ
Υλικά για 4 μερίδες:
3 πατάτες βραστές
2 καρότα
2 πιπεριές κόκκινες
3 κ.σ. καλαμπόκι βρασμένο
1 κρεμμύδι
Άνηθο – Μαϊντανό
1 κ.σ. μαγιονέζα light
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. Ξίδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
1) Βράζουμε τις πατάτες (σε χύτρα ταχύτητας για εξοικονόμηση ενέργειας) και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
2) Στο μεταξύ κόβουμε τις πιπεριές σε μακριές και λεπτές λωρίδες, τα καρότα στρογγυλά και λεπτά έτσι ώστε να είναι εύπεπτα και το κρεμμύδι σε στρογγυλές λωρίδες.
3) Ρίχνουμε και τα 3 υλικά στο μπωλ και στη συνέχεια προσθέτουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό.
3) Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε (στο σχήμα της προτίμησής σας) ρίχωοντάς τες μέσα στο μπωλ. Ρίχνουμε και το καλαμπόκι και στη συνέχεια προσθέτουμε το λαδόξιδο, το αλάτι και τη μαγιονέζα (προαιρετικά). Ανακατεύουμε, παίρνουμε κατευθείαν ένα πιρούνι και την απολαμβάνουμε…
Καλή σας όρεξη!!!
πηγή: https://siopisdiet.gr/