Πατατοσαλάτα με αυγό και dressing

 

Υλικά για 5 μερίδες:

1 κιλό πατάτες baby βρασμένες
1 τσαμπί σπαράγγια
4 πράσινα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/3φλ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
3κ. σούπας μαργαρίνη
2κ. σούπας ξύδι
1κ. γλυκού μέλι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2φλ. ψιλοκομμένο βασιλικό
1/4φλ. φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
2κ. σούπας σχοινόπρασο
4 αυγά βρασμένα
1/2φλ. φρυγανισμένα αμύγδαλα ψιλοκομμένα

Εκτέλεση (300 θερμίδες):

1 Σε ένα μπολ ανακάτεψε το ελαιόλαδο, τη μαργαρίνη, το ξύδι, το σκόρδο, το μέλι, το βασιλικό, το κόλιανδρο, το σχοινόπρασο, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
2 Σε μια σχάρα ή στον φούρνο ψήσε ελαφρώς τις πατάτες και τα σπαράγγια.
3 Πρόσθεσε σε ένα μπολ το μείγμα με το ελαιόλαδο, τις πατάτες, τα σπαράγγια, τα κρεμμύδια, τα αυγά και τα φρυγανισμένα αμύγδαλα.
4 Μοίρασε τη σαλάτα σε 8 πιάτα.

Καλή σας όρεξη!!!

πηγή: https://siopisdiet.gr/