Κροκέτες φασολιών

Υλικά (για 4 μερίδες) :

1½ ποτήρι φασόλια
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 κουταλάκι γλυκού θυμάρι
½ κουταλάκι γλυκού μοσχοκάρυδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 ποτήρι φρυγανιά

Εκτέλεση:

1)Βράζετε καλά τα φασόλια που έχετε φουσκώσει από το βράδυ.
2) Λιώνετε τα φασόλια σε πουρέ.
3) Προσθέτετε τα αρωματικά, το κρεμμύδι και το λάδι και πλάθετε μικρές στρογγυλές μπαλίτσες.
4) Πιέζετε τις μπαλίτσες ελαφρά στις άκρες και τις πασπαλίζετε με φρυγανιά.
5) Τις τοποθετείτε σε ταψί αλειμμένο με το ελαιόλαδο και ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Καλή σας όρεξη!!!