Κινέζικο κοτόπουλο κοκκινιστό

 

Υλικά για 1 μερίδα:

120 γραμ. κοτόπουλο ωμό σε κομματάκια
1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
½ φλυτζάνι μανιτάρια
1/3 πιπεριά πράσινη σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια
½ πιπεριά κόκκινη σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια
1/3 κρεμμύδι σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια
1/2 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας
2 φρυγανιές

Εκτέλεση:

1) Ρίχνουμε το κοτόπουλο στο αντικολλητικό τηγάνι και αλάτι-πιπέρι-πάπρικα μέχρι να ροδίσει λιγάκι.
2) Στο ίδιο σκεύος βάζουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Αφού ροδίσουν ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας αφού έχουμε χαμηλώσει λιγάκι τη φωτιά.
3) Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά.
4) Στο τέλος προσθέτουμε και το ελαιόλαδο και τις 2 φρυγανιές τις οποίες τις τρίβουμε και ανακατεύουμε καλά χωρίς να καεί!!!

Καλή σας όρεξη!!!

πηγή: https://siopisdiet.gr/