Τηγανιτές πατάτες χωρίς τύψεις!!!

 

Υλικά για 4 μερίδες:

5-6 πατάτες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
3 κ.σ. κίτρινο τυρί τριμμένο

Εκτέλεση:

1) Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι
2) Τις βάζουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό
3) Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη
4) Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά
5) Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν
6) Όταν τις βγάλουμε, ρίχνουμε το τριμμένο τυρί.

Καλή σας όρεξη!!!

πηγή: https://siopisdiet.gr/